Keho kiittää huollosta - H&T Sport Future Health

*postauksessa esitellyt palvelut saatu yhteistyössä H&T Sport Future Healthin kanssa

Palautuminen on ollut nyt keskeinen teema viime viikkojen elämässäni. Palaudutko sinä arjesta ja liikuntasuorituksista riittävän hyvin? Vai vaivaako jatkuvat krempat, jumit ja väsymys? Itse olen kiinnittänyt tähän nyt enemmän huomiota. Kävin palauttavissa hoidoissa H&T Sport Future Healthissa ja voi pojat, hyvää teki! Niin päälle kuin keholle. 

Olen nykyään aktiivinen liikkuja. Myös esiintymistyöni on fyysisesti raskasta. Työni aiheuttavat minulle myös stressiä ja stressi kerääntyy helposti kehoon. Minun on kiinnitettävä siispä erityistä huomiota myös ravintoon, lepoon ja palautumiseen. Tutustuin Heidin tarjoamiin palveluihin alkukesästä, kun Heidi kutsui minut ja Maijun kylään hänen vastaanotolleen Pitäjänmäkeen. Heidin yritys H&T Sport Future Health tarjoaa urheilijoille ja kipua sairastaville henkilöille huoltavia, palauttavia ja erilaisia kiputiloja lievittäviä hoitoja.


Päivittelin hetki sitten Instagram -storyssani, että niskat ja hartiat ovat aivan jumissa. Pian Heidi laittoi, ettei hätä ole tämän näköinen ja kutsui minut jälleen vastaanotolleen.

Heidin vastaanotolle oli todella ihanaa tulla. Vastassa oli aurinkoinen ja helposti lähestyttävä ihminen ja yhtään kiusallisia hetkiä ei ollut. Hyvinvointini oli pääroolissa ja huumoriakin Heidiltä löytyy! Toiset pienyrittäjät ovat erityisen lähellä sydäntäni ja on ihanaa tutustua ja tehdä yhteistyötä juuri heidän kanssaan. Heidi kertoo itsestään ja yrityksestään nettisivuillaan:
''Olen Heidi. Perustin H&T Sportin rakkaudesta urheiluun. Haluan välittää kokonaisvaltaista hyvinvointia kaiken ikäisille ihmisille. Sydämelläni on urheilijat sekä kipua sairastavat henkilöt ja toki kaikki apua tarvitsevat ihmiset. 
Sairastan itse kroonista kipusairautta ja olen saanut näistä hoidoista apua kivun hallintaan sekä urheilevana ihmisenä myös palautumiseen. Toivonkin koko sydämestäni, että voin auttaa mahdollisimman monia ihmisiä hoidoillani. Teen työtäni rakkaudesta kaikkeen mikä auttaa muita ihmisiä. “Elä tässä hetkessä ja nauti kaikesta mitä sinulla on”. Ajattelen näin ja haluan myös elää sen todeksi.''
Vaikka hoidot huoltavat kehoa, huoltavat ne myös mieltä. Oli ihanaa arjen keskellä rauhoittua kuuntelemaan kehoaan ja laskemaan sen stressitasoja. Kerron alla millaiset hoidot minulle tehtiin.

Vacustyler-alipainehoito

Ensin minulle tehtiin Vacustyler-alipainehoito. Hoidossa mennään vyötäröstä alaspäin sisälle putkeen, jonka alipaine venyttää selän nikamia mukavan hellävaraisesti. Tää on oikeasti tosi rentouttavaa! Hoito parantaa mm. verenkiertoa, pilkkoo maitohappoja nopeammin ja puhdistaa kudoksia. Suosittelen tätä, jos kaipaat rentoutusta selälle ja jaloille, jotka itsellä erityisesti esiintyessä väsyvät. Lisää hoidosta täällä.

Vacustyler-hoidossa sujahdetaan tällaiseen putkeen ja saa happinaamarin kasvoilleen. Happi siis kulkee ja keho venyy hellästi mutta varmasti! Tässä hoidossa maatessani mietin, että moni (tunnettukin) urheilija on maannut tässä samassa putkessa ja nyt siinä makaa drag-artisti Ville Kekäläinen :D


Lihaskalvojen avaus

Au au! Ekalla kerralla mulle tehtiin jalkojen lihaskalvojen avaus ja se oli melkoisen makeaa kipua ja hammasta sai purra. Hyvää se kuitenkin teki, koska lihaskalvot oli kireät. Tällä kertaa mulle tehtiin selän ja hartioiden alueen lihaskalvojen avaus, joka ei koskenut läheskään niin paljoa. Sieltäkin kireyttä löytyi ja pari hoitokertaa avasi paikkoja kivasti. Niskakin liikkui hoitokertojen jälkeen paremmin, kun tein hoitojen kaveriksi myös säännöllistä kehonhuoltoa itsekseni. Pelkällä rullailulla ja venyttelyllä en saanut itse paikkoja yhtä hyvin auki. 

Neurosonic-hoito

Lopuksi Heidi laittoi minut makaamaan punaiselle sohvalle peiton alle ja mietin, että kaikkea sitä hoitolassa kokee. Ohjattua lepoa suorastaan! Vaikuttavana tekijänä hoidossa on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava, mieltä rauhoittava ja lihaksia aktivoiva matalataajuinen värähtely. Täytyy sanoa, että olen kokenut tämän hoidon kolmesti ja se on todella rentouttavaa! Neurosonic-vuode värähtelee ja rentouttaa oloa. Auttoi itsellä tosi paljon stressaantuneeseen olotilaan. Olen migreenikko ja kuulemma tästä hoidosta on apua migreeniin. Lisää hoidosta täällä. 

Neurosonic-hoidossa torkuilla :D

Olen testannut siis näitä kolmea hoitoa ja voin aidosti suositella jokaista. Hoidot sopivat erityisesti ihmiselle, joka kokee olevansa kuormitettu ja stressaantunut eikä meinaa palautua arjen askareista ja treeneistä. Lihaskalvojen avaus erityisesti, kun treeneistä paikat on aivan jumissa ja pelkkä venyttely ei tunnu oikein paikkoja avaavan. Pitääpä jatkossakin piipahtaa Heidin luona kylässä, kun mieli ja keho alkaa kiristyä. Rennompana sitten kohti uusia meininkejä!

Rentoutunut drag-artisti ja hoitolan yrittäjä Heidi yhteiskuvassa. 


Hoitola sijaitsee aivan Pitäjänmäen aseman vieressä Takkatiellä. 

Kiitos Heidi hoidoista ja takuulla näemme uudelleen! Jos sinä koet tarvetta tämän kaltaisille hoidoille, niin tarkemman osoitteen, yhteystiedot ja muut infot löydät nettisivuilta osoitteesta:
https://www.ht-sport.fi/

Nyt blogini lukijoille on muuten tarjolla supertarjous (voimassa pe 13.9. asti):

2 x Neurosonic-hoito ja selän lihaskalvojen avaus yhteensä vain 80€ 
Mainitse varatessasi koodi Ville. Varaukset puh. +358 44 7120838


Terkuin, Ville

*postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä H&T Sport Future Health kanssa


Kommentit

  1. Lihaskalvon avaus kuulostaa ihanalta :) Toivotaan, että niska voi paremmin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkäpuolen lihaskalvojen avaus ei tuntunut ollenkaan pahalta ja rentoutti kummasti ❤️ Jaloissa tuntui aika paljon enemmän. Ja kyllä, niska voi paremmin ❤️

      Poista

Lähetä kommentti